Monday 9 July 2012

Επιχορηγημένη Πεζοπορία

          Μέσα στο πλαίσιο της ερανικής εκστρατείας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους από την εκ θεμελίων ανέγερση του νέου βυζαντινού Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος και Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητά μας χθες Κυριακή Επιχορηγημένη Πεζοπορία 3 μιλίων, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
         

          Την Πεζοπορία αυτή οργάνωσαν οι ευγενικές κυρίες Μαίρη Νικολάου, Άννα Αναστάση και Μαίρη Παπαπαύλου, με τις αντίστοιχες οικογένειές τους, στις οποίες η Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος οφείλει θερμότατες ευχαριστίες. Έλαβαν μέρος 40 περιπατητές. Μεταξύ αυτών ήταν πολλά παιδιά του Ελληνικού Κολεγίου Αγίου Παντελεήμονος.


          Επικεφαλής της Πεζοπορίας ήταν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητας, Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παντελής Δημοσθένους.
.

Όλοι οι περιπατητές τερμάτησαν την πορεία στο Κοινοτικό Κέντρο. Εκεί τους περίμεναν πλούσια κεράσματα, τα οποία είχαν ετοιμάσει οι οργανώτριες Κυρίες. Κατόπιν, ο π. Αναστάσιος προσέφερε σε όσους και όσες έλαβαν μέρος στην Πεζοπορία ευγνώμονες ευχαριστίες και Πιστοποιητικά Συμμετοχής.
.

Ύστερα άρχισαν να προσφέρονται τα χρήματα των επιχορηγήσεων. Το μέχρι στιγμής συλλεγέν ποσόν ανέρχεται στις £4700, εκ των οποίων οι £2735 είναι οι επιχορηγήσεις που συνέλεξε ο π. Αναστάσιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν η 7η χρονιά κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η Επιχορηγημένη Πεζοπορία. Το συνολικό ποσό που έχει μέχρι σήμερα συλλεγεί είναι £56.000, ενώ το συνολικό ποσό επιχορηγήσεων του π. Αναστασίου σ’ αυτά τα επτά χρόνια είναι £17.300.

No comments: